Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bedragen

 

 

du övergav mig för en annan

en som du tyckte var bättre än jag

jag betydde ingenting för dig

 

här sitter jag nu

både förbannad och kåt

ett bultande sköte som minns din kuk

 

alla sköna stunder vi haft

för dig bortglömda

bortkastade i glömskan

 

nåväl, jag är väl inte sämre än du

jag hittar mig nog en man

som finner mig åtråvärd

 

och jag ska ge mig hän

leva ut mina lustar

till hundra procent

 

och dig jag låter i glömskans hav falla

och kom inte tillbaka hit

jag kommer inte vara kvar

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-15 11:41



Bookmark and Share


  marwik
Ärlig, korrekt och precis som man känner
Bra skrivet
2019-02-16

  Bodingen VIP
"Lär dig livets svåra gåta,
att glömma och förlåta" är väl käckt dock efter hämnd så klart, alla håller inte med om det för det blir inte ett dugg bättre däremot känns det mycket bättre he
2019-02-15

  Kungskobran VIP
Att glömma är skönt
det är mödan lönt
2019-02-15

  Fulbergarn
Man måste vidare på livets stig trots tistlar och taggar
2019-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP