Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

It's so nice to be rich

 

 

köp vad du vill

gör vad du vill

lev livet

lev ut dina lustar

bada i pengar

 

men glöm inte

Liemannen står bakom hörnet och väntar 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-16 11:17



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag kommer fraktas bort i en billig transport för pengarna är slut
jag är en poet suput
2019-02-17

  Bodingen VIP
Äh, begravningsentreprenörn' tar allt he
2019-02-17

  Kungskobran VIP
Jag tar med mig mina pengar i graven
2019-02-16

  MALVAA VIP
It's so nice to be rich
YESSS SÄKERT ;)
2019-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP