Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Outforskade Scenklädda marker!


Krokus!

När livet är krokigt!

Sceneri; När blommor får symbolisera...

Är det spelat av barn?
Eller finns ett vuxet djup i det här?

Regissören har då inte träffat min dotter...
Hon är Lillgammal.
Det är hon som har skrivit hela den här pjäsen!




Bunden vers av Mim
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-16 15:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint, lite nytänk med vårstänk!
2019-02-16

  danne //
Då blir det nog riktigt bra Mim:)

2019-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Mim