Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något blev kvar

 

 

Du lämnade en strålglans 

av dina ögon

Något av din röst blev kvar

innan du försvann in i folkvimlet

 

Berusad av din charm

med ordlös beundran

snuddade du gång på gång

vid mitt hjärta

 

Något blev kvar hos mig

och jag längtar efter dig

 

Saknar dig




Fri vers av Ylvavirvla
Läst 611 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-06-20 21:00



Bookmark and Share


  Bissen
Mkt vackra ord om saknaden!
2006-07-02

    ej medlem längre
vacker...
2006-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Ylvavirvla
Ylvavirvla