Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kisses of life!

One cool morning breeze

Chasing away the leftovers of despair

 

Sunbeams on my face

Like a warm embrace

 

Kisses of life

Frowning my self out

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-02-17

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 267 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-02-17 11:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Din berörande text är så kärleksfull mot språket.
2019-02-25

    ADI Nehlin
Fin, fin
2019-02-17

  Blomma-Stjärna VIP
Sunbeams on my face
Kisses of Life!

så fint!
2019-02-17

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Så vackert diktat!
2019-02-17

  ULJO
Så bra
2019-02-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om hur en dag kan förändras!
2019-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin