Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trash and Tale...

Ett klädmärke heter Trash and Tale.
Fabulerar jag, eller vill jag ha det så?

Vad går Trash and Tale-märket ut på?
Att sälja kläder som ser delvis trasiga ut, lite punk över dem.
Det är kläder, som kan förekomma i sagor. Så som man inte tänker sig dem.
Sagor är ofta förskönande, och bildsköna.
Så skall kläderna vara både Bildsköna, och lite trasiga i kanten, som en slags fusion, mellan det perfekta och operfekta.
För både Barn och vuxna.
Det enda som blir problemet, är att jag lär bli stämd.
Eftersom att Kläder förekommande i böcker inte får kopieras, men Hey, Jag kopierar dem bara delvis.
Och addar en speciell personlig Touch på dem.
Trash and Tale.




Bunden vers av Mim
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-17 12:23



Bookmark and Share


  danne //
Den avslutande touchen på ett personligt-plan gillar jag Mim,
Copy more for the people to the people.
:)
jätte bra!
2019-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Mim