Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den stora stygga staden

I staden som springer fram
I staden där ditt ansikte
Alltid är någon annans
Titta inte på mig
Jag ser inte dig
När våra kroppar möts en sekund
Fort, innan du känner
Stanna inte
Ingen vill veta vad du tänker
Ingen kan hantera
Vad som finns där inne
När det som finns
Är ihåligt och tomt




Fri vers av Pellejönsson
Läst 161 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-17 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pellejönsson
Pellejönsson