Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du le?

Kan du le?
För jag kan se
att världen den ger dig
precis samma som den ger mig

Du behöver bara rensa sinnet
och senare bara leta i minnet
för om du bara ser
kan du se att världen den ler
åt mig
men också åt dig




Bunden vers (Rim) av Amanda Meuller
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-17 21:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att börja betrakta omgivningen på ett vänskapligt sätt kan säkert locka fram ett leende från vår nästa.
2019-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Meuller