Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet går inte i repris

 

 

i livet det fattas beslut

och det som hände förut

granskas med noggrannhet

och rättvis försiktighet

 

våra orättfärdigheter

under vissa omständigheter

blir klandrade och bedömda

i många fall även fördömda

 

våra goda gärningar och väl

berömmes av många skäl

empati belönas med sympati

är likt en vacker symfoni

 

att i livet välja det rätta

att ställa allt tillrätta

livet går inte i repris

det vet den som är vis

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-02-18 16:51



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Lika bra att köra hårt
2019-02-19

  Fulbergarn
Lika bra att köra hårt
2019-02-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra tankar i fina rim!
2019-02-19

  Kungskobran VIP
Do’nt look back, there is no future in it
Am ordspråk
2019-02-19

  Bodingen VIP
Jo livet går i repris, kolla på kanal Deja Vu Play
2019-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP