Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ESPRESSO HOUSE

 

En stillsam 

slinga av musik

 

tränger sig in

i saknads misär

 

caffe lattens doft

fuktar läpparna

 

croissant med ost

smeker smaklökar

 

om du ändå vore här

 

sjöng en visa

om flickan på ängen

 

höll mig nära

omsluten av din  doft

 

kysste mig hett

med smaken av dig

 

om du ändå  vore här

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-02-19 17:40



Bookmark and Share


  M.Eta
Längtan och saknad i en fin text!
2019-02-20

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Saknaden känns stark i din fina dikt" om du ändå vore här"
2019-02-20

  Blomma-Stjärna VIP
ja, att längta och önska så - det är också liv!
2019-02-19

  Niliboy
Ja, drömmar som ger liv vill vi ju ha!
2019-02-19

  ULJO
Minnena och saknad. Fint fångst
2019-02-19

  Feliaxel VIP
Ljuvliga minnen
2019-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP