Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Crazy on Top! Mer ett reklamnamn för utställningen...

Flicka/kvinna, som åker Rullskridskor inomhus och varhelst.
Allting i hemmet har hjul.
Tänk om det vore möjligt!
Filmsekvenser över hennes hem!
En väldigt dyr utställning för konstnären, om ens möjlig!
Utställningen heter Crazy on top! Hon utstrålar självförtroende och glädje!
Utställningen borde bli billigare om allting i hennes hem, avbildades på målardukar, av konstnären, motiv; Allting med Hjul.
Filmsekvens; Hon kör runt med sina rullskridskor!

Varhelst borde vara ett ord som betyder...
Allting Jag önskar!
Men den nya tiden säger; Allt jag vill, förvandlas med hjälp av handling.
Tänk om tiden kunde tala?

CRAZY ON TOP...
Låter som en glass-sort.
Hon gör sin utställnings-sorti!
Vilka glass-sorter är galna kombinationer?
Vilka lever, och vilka har dött?
Hon får inte nämna derasnamn, men hon kan nämna deras smaker.
Some research!




Bunden vers av Mim
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-19 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim