Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla associationer, där avföring inte är inberäknat, men all annan sysselsättning och installation!


På Toa pågår stora ting! Eller små!

På toa faxar man, använder gammal teknik, morsetelegrafen.
Fel rum tydligen?
Hon sitter på toastolen och tänker sig om , när hon vänder sig om;
Borde inte detta vara ett kontor?

Eller är Toarummet det mest avslappnade för henne?
Här gör hon sina psykologiska tester, alla som är möjliga.
De har blivit som en lek för henne.
Hur kan något så allvarligt som psykologiska tester, som tyder på ett visst allvar i situationen, tas så lättvindligt, så Lättsinnligt?
Kanske mediterar , för att det är så avslappnat här!

Ett Kontor. En kontur, ja flera konturer pågår!
Och slutligen; Var känner sig en människa som mest hemma? Eller tryggast?
Undersökning för människor, av människor!
Om du känner dig som tryggast i ett rum?...
Låt hjärtat hänga med.
I detta fall, är hjärtat lika stort som från golv till tak.
En slags mjukismaterial, men eftersom så stort, ganska påtagligt!




Bunden vers av Mim
Läst 113 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-19 10:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Haha älskar toan, men ogillar psykologiska tester!
2019-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Mim