Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotograf: Pilträd ©


Promenad till skogen

Idag ska jag gå till skogen,
andas frisk luft och hämta kraft
från jorden.
Jag ska endast låta tankarna sväva
och inte fastna i inre dialoger
eller på djupet gräva.
Jag ska promenera i den takt
som känns behaglig 
och låta naturens ljus bli mottaglig.
Detta ger energi för mig
och gör mig också mer närvarande
i mötet med dig. 




Fri vers av Pilträd
Läst 727 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-02-19 10:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert
2019-04-16

  in effigie VIP
energi... livskraft... fint
2019-02-21

  Leko
Livets gåva till Dig
med tankar från mig. Jag
2019-02-19

    ej medlem längre
En klockren ordination
Natur och rörelse i kombination.
Promenader uti naturen
Den receptfria gratiskuren




2019-02-19

  M:tin
Fint.
2019-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Pilträd
Pilträd