Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked

 

 

jag ger upp hoppet om dig

falnar känslan inom mig

 

lågan inom flämtar vagt

ögonblicket var svagt

 

när jag föll för din charm 

din röst var så varm

 

vår tid tillsammans så fin

men du var aldrig min

 

till låns jag dig hade en tid

jag var bara den som var bredvid

 

ändå jag inte ångrar vår lek

men jag saknar dina kyssar och smek

 

det är dags att ta farväl

jag ville bara väl

 

kan ej längre gå så här

var ej meningen att bli kär

 

känslor råder man ej över

jag vet vad jag behöver

 

någon som är fri att älska

någon som blir min mänska

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-19 12:14



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Förhållanden kommer och går, endast skillsmässoadvokater består
2019-02-19

  Fulbergarn
Fint rimmat önskar man hade antabus mot känslor ibland
2019-02-19

  Mickelina
Liderligt! Du gör helt rätt. Jag fann min egna mänska till slut. Lycka till!

2019-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP