Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mellan djur/miljöaktivisterna sparkas man…

 

OBS!

(((((((((Texten är baserat på nyheterna från Sveriges tv/kanal 4
Opinion live kallafakta Som byggs på fakta reportage , dold kamera etc)))))))))

TACK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mellan,
Djuraktivisterna och miljö aktivisterna
Sparkas man fram och tillbaka

De vill att man skall leva som de själva tycker och vill
Annars hotas man till livet
Inget fritt val och ett måste 

Man skall leva klimatsmart
Äta nära producerat
Och åka kollektiv

Hurdå?
När det mesta vi äter  i Sverige är importerat från andra länder
Och ej går att odlas i Sverige

De kläder… skor… och allt annat etc
Som vi klär oss med, går ej att tillverkas i Sverige
Och med flera hundra dyrare blir dem om de tillverkas i Sverige

Kollektivtrafiken som ej fungerar som det ska
Stora förseningar på signal… skit fel etc fel
Den blir bara dyrare och dyrare med tiden

Folket kommer att svältas tills död att en mljö vännerna skall vara nöjda 
Folket kommer att frysas ihjäl för att djur vänerna skall vara nöjda 
Livet till stenåldern kommer att återgå kräver en miljö/djur terrorist 

Var förnuft och realistisk DU!
Var human och njut av din begränsade livet på jorden DU!
Var klok och se verkligheten som en fakta

Jordens befolkningen ökar nonstop.. FAKTA
Med andra ord,…. Ni djur/miljöaktivisterna innebär 
Flera människor på jorden mer konsumtionen på allt 

miljö/djur aktivisterna 
är  värre än IS terroristerna 
De brukar slakta människor istället för djur för sin religion 

Jordens befolkningen är ca sju och halv miljarder
Hur många av dem tänker som NI tänker, MILJÖ/DJUR?
Tre miljoner … kanske mindre…

Ni djuraktivisterna, miljöaktivisterna
Vill att de sjumiljarder skall leva som NI lever
demokrati heter det enligt västvärldens ideologi 

Vem har sagt och gav er rätt att bestämma så?
Var optimala och moraliska!
Lev er till verkligheten

Ni ställer krav på mig liksom IS terroristernas krav på mig
Ni ger sig rätt att ingripa sig i mitt eget liv
Ni tycker att ni är den bästa val… jag skiter i vad ni tänker

Jag tycker ni är…. en mer än terrorister och demokrater 
….
….

Mer åsnor och kameler behöver djur/miljöaktivisterna
demokratin, västvärlden att ha som livsmedel 
Och inga, bli/flygplan TV; mobiltelefon… teknologi… osv.

Lev era liv som ni tycker ... ni tillhör IS värld
Och,
Låt andra leva sitt liv som de själva vill och önskar

Livet kommer att stanna med era terror ideologi 
Människan är KÖTTÄTARE därför slaktar vi varandra
GUD beordrade människan slakta och ät….

ingen behöver svälta sig för att djuren skall må bra

ingen behöver frysa ihjäl sig för att skogen mår bra 

 och de som tänker miljö, djur , demokrati är ett hot mot mänskligheten 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2019-02-19 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP