Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk Om! Panik Panik!

När jag inte tänkte på hur viktigt poeter.se är för mig...
Jag skulle skicka iväg ett meddelande, till någon som jag känner till HÄR...
Och fick ett felmeddelande, som handlade om att Poeter.se inte existerade som sida, på den webadressen.
Paniken var total!
Tänk om detta varit sant!
Det var det inte som tur var!
Alldeles Strax, Alldeles efteråt felmeddelandet, dök sidan upp igen, och mitt meddelande hade skickats!




Bunden vers av Mim
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-20 10:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter som litet uppvak, vi måste sluta ta saker förgivna!
2019-02-20

  danne //
Jo det kan bli alarmerande ifall man är lite stressad där inom sig
2019-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Mim