Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panik Panik Line-ery!

I vanlig ordning blandar jag Engelska och Svenska, och det blir Svengelska.
Nåväl.
Nu förstår ni.
Konstverket som jag ska beskriva, beskriver jag istället NU.

Var tar paniken vägen? Och så svarar hon på frågan, och målar det.
Vilken kroppsdel, eller vilka. Varthän?

Medvetet val angående paniken...
Jag målar istället, i vilka riktningar, jag vill att paniken skall ta vägen, med hjälp av väderstrecken!
Och vad finns det då i Väderstrecken?
I panikens väg?




Bunden vers av Mim
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-20 10:20



Bookmark and Share


  danne //
En komplott i kompoten , det kan bli alla möjliga smaker då ;)

2019-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Mim