Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helhetsmotiv på Stativ!

Gör ett helhetsmotiv.
Och ett streck som delar av.
Olika tavlor. Olika Streck.
Streck i olika färger.
Som en streckens symbolism.
En panikens resultat.

Och JAG.
Målar aldrig i olja.
Men kanske att det aldrig blir så fint som då!?
Du kan måla Turmoil.
En blandning mellan fult och fint, återigen.
Kaoset i fokus.
Det stillsamma, med något slags kaos.
En helhetsbild.
Kan du avbilda helhetsbilden, av vad du ser?




Bunden vers av Mim
Läst 104 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-20 10:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stillsamt kaos, låter ändå rätt harmoniskt. Som en tung eller flera lätta rörelser, falk/ örn långa tunga vingslag eller ett flygplan i rörelse.


2019-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Mim