Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad man och kvinna göra

 

 

jag viskar orden i ditt öra

de ord du vill höra

 

"jag vill"

och jag känner din kropp svara

du kramar mig ömt

 

din mun söker min

jag öppnar den

låter din tunga möta min

i en virvlande dans

 

din hand över mitt sköte

mina blygdläppar känner

det blir varmt och blodfyllt

längtan pulserar hårt

 

jag känner din hårda penis 

du är redo

tränger in i min grotta

du pumpar med bestämda stötar

 

bara njuter så

vill inte sluta

vill rida dig

känna dig in så långt det går

 

så härligt

du gör mig förhäxad

blir aldrig mätt på dig

 

kom och ge mig av din manna

över min kropp

det är allt jag begär

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-20 15:51



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Sensuellt så det förslår
2019-02-21

  Bodingen VIP
Parningspoesi he
2019-02-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuell lusta, i härlig poesi!
2019-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP