Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mindes något nyligen som var värt att minnas.


Om körsbärsblommorna i Kamakura

Precis som två följer på ett,
så som var körsbärsbloma har egen geometrisk form.
Känn också till,
att en som uppnår det högsta varandet,
är inte lik en som stoppar dig,
när du lämnar affären,
med stulna varor,
utan snarare,
är en lik en sådan som sträcker ut sig i mörkret,
letande efter en kudde som en vet finns där.




Fri vers (Prosapoesi) av Marcus B
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-20 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B