Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du börjar med två papper, och fortsätter med utställningen.

Två papper!
Det ena upptar svett.
Det andra upptar regndroppar.
Och du döper utställningen till Regnperioden!




Bunden vers av Mim
Läst 91 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-21 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim