Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mister du en...

 

 

vara lycklig

tillsammans med dig

var önskedrömmen

så stark var min längtan

 

men säg den glädje som varar

du såg åt annat håll

blev kär i en annan

en egoists kärlek

 

du såg bara till dig själv

och dina egna känslor 

mina brydde du inte dig om

var det nånsin kärlek

 

din nya kärlek har visst fått korgen

kärleken består men föremålen växlar

hur många hjärtan ska du krossa

innan du förstår, kärleken är ingen lek

 

den som blir mest sårad är du själv

den dag någon säger nej till dig

då vrids kniven om i ditt hjärta

och du känner verklig smärta

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-22 12:49



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ja det går inte att lita på någon nu för tiden, vet en som ljuger t.o.m när hon säger hej
2019-02-23

  Mickelina
Hög igenkänning i denna! Och gärna hade man velat se hur smärtan såg ut då. Fast bäst mår man genom att försöka rycka på axlarna o gå vidare.
2019-02-22

  Kungskobran VIP
Sådan är kärleken
mister du en
kommer en annan snart igen
2019-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP