Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dra nåt gammalt över dig!

 

 

åh du din sluga djävul!

att du var så ful

 

snackar med smör på läppar

och omkring på tår steppar

 

jag vet nog vilken sort du är

en typ som är egenkär

 

men smickrar den som dig behagar

du tror du står över alla lagar

 

tvi och åter tvi!

jag är i raseri

 

jag dig förbannar

jag dig bannar

 

förlåt mitt burdusa sätt

det är inte mer än rätt

 

att vårda orden med respekt

jag är ju inte någon knekt

 

så glöm bort det jag sagt

jag ska vara på min vakt

 

och inte orda mer än nödvändigt

inte heller fara ut fullständigt

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-22 21:34



Bookmark and Share


    Ken Cassel
:-)

Ler sött...
2019-02-23

  Birk Andersson
drar
något gammalt över mig
på klädbytet
2019-02-23

  Cikoria Blå VIP
Känslorna blossar på bra!
2019-02-23

  Bodingen VIP
Ord och inga visor, gillart', voff
2019-02-23

  Staffan Nilsson
Vackert om dubbla budskap!
2019-02-22

  Mickelina
Snygga rim o mycket känsla!
2019-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP