Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik och text av mig


Stjärnstoft

När jag ändrade skärpa på linsen
Blev allt runt omkring så litet

Jag insåg vad som var viktigt
Jag försvann i en melodi

När jag brann
Tappade jag bort allt som fanns

När jag är i skyn
Önskar jag att

Stjärnstoft sprids över dig
Så att du kan finna någon

Som lyser upp skyn åt dig

Får din önskan att fyllas upp




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av vatten och melon
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-23 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vatten och melon
vatten och melon