Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstnär


Bland stjärnorna finner jag dig
Ditt leende förädlar mig
Att aldrig få berätta hur vacker du är
Känslan som alltid skär

Vattnet leder mig mot härmare
Strömmen drar dig lite närmare

Diffusa situationer
Brukar sluta kallt
Men en enhörning
Målar upp allt mörkt

Det är just vad du är
En konstnär
Varför ska man lida
Av miljoner färger
När det finns en
Som målar upp din värld




Fri vers (Fri form) av vatten och melon
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-08 00:35



Bookmark and Share


  AKT VIP
Gillade speciellt den sista versen.
2019-09-08
  > Nästa text
< Föregående

vatten och melon
vatten och melon