Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pappa

om 15 dagar åker jag
vi har inte setts på 525 dagar
idag


(jag åkte aldrig)




Övriga genrer av amaandha
Läst 449 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-21 11:51



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
min vän var född utan tummar,
men det märktes bara om jag
verkligen brydde mig om att se efter

jag ser det som att du kommer att växa
kanske först om ytterligare ett år
om du bara fortsätter att skriva
lägga ut små flytbojar och iakttaga
sjöar av tålamod till dina läsare

enklaste sättet att få andras kritik,
kommentarer o tyckande
är förstås att först tycka något själv
om andra människors alster här
2007-02-23

    ej medlem längre
att växa upp utan pappa är som att vara född utan tumme, vissa saker får man aldrig riktigt grepp om...
2006-09-21

  Ezo
varför åkte du inte :)
2006-09-15
  > Nästa text
< Föregående

amaandha
amaandha