Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är faktiskt bara om dig

vad det än betyder för dig

så kommer det alltid betyda något för mig




Fri vers av amaandha
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-25 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amaandha
amaandha