Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjunger

 

 

en flicka så vacker och fager

på scen stod, sjöng en schlager

 

hon sjöng om kärleken den fina

jag tror hon hette Kristina 

 

rösten vibrerade av känslor varma

hon kunde verkligen publiken charma

 

men inombords hon grät floder

ty hon hade förlorat en broder

 

ja, han var mer än så

kan ni förstå

 

hennes älskade han var

nu han inte längre var kvar

 

döden så grymt ryckte hans liv bort

det gick hastigt och fort

 

nu står hon på scen och sjunger

inom henne växer en hunger

 

efter kärlek den stora och sanna

skall livet henne besanna

 

blott framtiden kan ge svar

på alla frågor hon har

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-26 18:15



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
döden missar ingen
2019-02-27

  Bodingen VIP
Finfina rim om tragik.
2019-02-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Lite gammaldags ton i din sorgsna dikt!
2019-02-26

  Fulbergarn
Tragisk visa som säger, passa på medan du lever
2019-02-26

  Cikoria Blå VIP
Nästan som ett gammal skillingtryck.
2019-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP