Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grund-elementärt, Resultatsprydd!

Grund-elementärt, en utställning om när du grundar färgen/Färger.
Hur går det till steg för steg?
Varför grundar du färgen?
Hur blir resultatet?

Resultatet blir tavlan Resultatsprydd. Med ordet därpå!




Bunden vers av Mim
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-27 07:35



Bookmark and Share


  danne //
Nä de ska röras ihop , det är en vild dans där stegen får fara fritt, Mim djupet växer fram här, möjligen har fantasins förrådsdörr Öppnats på vid gavel ut kommer elementen som klumpar plumpar och en å annan svordom kan följa med ;)
2019-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Mim