Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fin recension av min diktsamling i Österbottens Tidning!

Jag fick en fin recension av min diktsamling i Österbottens Tidning!

Ett par citat ur recensionen:
"Karlsson kanske når sådana som inte tar del av poesi i vanliga fall."
"I sina bästa stunder får han mig att tänka att jag saknat poesin med dess makt att visa på och skapa den dimensionen i tillvaron som gör att det känns gott att vistas här."
- Janet Wallsten




Övriga genrer (Essä/Recension) av Tomas Karlsson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-27 10:17



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Kul , grattis, jag hade mycket nöje av din diktsamling
2019-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP