Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


(om nätterna )


nattetid

Det är svårt ibland


Att vaggas in


 


Liggande stilla


stirrande


på alla Skuggor


som vandrar förbi


i taket


det blir tungt 


för bröstet


 


En oro som annars


Inte är där


Vad är jag utan dig


 


Tung är tanken


Som en stridsvagn med


Sina larvfötter river den upp


Min sargade bröstkorg


 


Med en försiktig tillförsikt


Vågar ögonlocken sig


igen


Oo denna nattetid.




Fri vers (Fri form) av danne //
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-01 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //