Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


rastlösheten

 

En ensam seglare

 

Det kan man väl kalla sig själv för

 

Havet är ändå inte lika otäckt som förr

 

Det avger en mera förstående

 

Bild?

 

Nakenheten blottar mig

 

För man kan inte dölja sig bland böljorna längre

  

Då kan man heller inte uttrycka sig som ensam

 




Fri vers (Fri form) av danne //
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-01 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //