Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom ett dunkel

Genom ett mytiskt dunkel kommer ni fram
bakom svall av timjan och rosor
Jag är väl bekant med era underliga väsen
som anger och bevarar den skarpa tonen
i gestaltningsprocessen
då ni skapar de intilliggande sfärerna
som är ert arbete medan natt blir dag
i dem låter ni vår verklighet växa
fram till då dagern anger tonen
och går upp i stoft
sedan den svarta himlen släckts ned




Fri vers av Lennart Andersson
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-03 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson