Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEPRESSION

Rädda, hopplösa ögon
Hon lyckas viska några ord
Ångrar vad hon gjort, och inte gjort
Hon vill inte känna som hon känner

Tårarna kommer slutligen fram
Hon lever en verklighet hon inte trodde var sann

Jag torkar hennes tårar och ger en hoppfull blick
Berättar att: dina mörka tankar just nu bildar en illusion
Du kommer att må bra igen, och bli fri från denna depression.




Fri vers av Inspocouplesweden
Läst 66 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-03 21:04



Bookmark and Share


  Stay Golden
Super kär text ju <333
2019-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Inspocouplesweden
Inspocouplesweden