Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det regnar i mitt hjärta

 

 

sedan dagen du svek mig

regnar det i mitt hjärta

kan du, kan du mig säga

varför blev det så

 

vi var ju så lyckliga

dina kyssar så heta

ditt leende så varmt

varför svek du mig

 

jag har hört av andra

att du setts med annan

att du henne kysst

varför gör du detta

 

nu jag med egna ögon sett

ditt fula svek mot mig

tro ej jag accepterar sånt spel

varför är du en sådan typ

 

vet "hon" om dig och mig

eller ljuger du för henne också

jag tänker avslöja dig

varför föll jag för dig

 

befrielsens dag nu kommit

hon dig också spolat har

lycka till som singel man

varför vill en del både ha och äta kakan




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-04 11:16



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Karma kommer.
2019-03-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Sådant svek är svårt att tåla!
2019-03-04

  Cikoria Blå VIP
Det här är ju rena rama Melodifestivalen.
2019-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP