Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret

Jag öppnar mina ögon, jag sitter ner.
Jag ser inget, jag ställer mig upp och
tittar runt omkring mig, bara mörker.
Jag börjar springa runt och runt i ett desperat
försök att ta mig ut ur det mörka tomrummet,
jag får panik, jag springer och springer
men kan inte komma ut ur den svarta tomheten, jag saktar ner.
Jag stannar upp, jag står där och tittar
runt mig en sista gång, jag ser inget.
Jag sätter mig ner utmattad och trött,
jag sluter mina ögon.
Jag vaknar upp och ser allt.

-Hpdqxho Glnwrdlxv




Fri vers (Fri form) av Poeten i natten
Läst 191 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-08 12:59



Bookmark and Share


  danne //
Att hopplösheten infinner sig hos oss är kanske vanligt ,att känna sig instängd och trängd av massor av krav. där ångesten väntar på oss med öppna armar, känns nästan ironiskt men visst ser man reflektioner i varandra här !

Gripande och det skapar bilder i mig av dina ord. Bra skrivet.
Kram / danne


2019-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Poeten i natten
Poeten i natten