Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

Forntida minnen susandes
i det öppna fältet som är
mitt medvetande.

Vindar från glömda dagar
som blåser kylig nostalgi
i ens bakhuvud, bara för att
dras vidare.
Känslan av att glömma, att få
smaken av det som en gång var,
får en att jaga efter dem
bleknande vindarnas sus.

Vindarna försvinner och man
blir lämnad med en bekant
eftersmak av sig själv.

Vindarna av minnen susandes
fritt, visa mig det som en gång var mitt.

-Hpdqxho Glnwrqlxv




Fri vers (Fri form) av Poeten i natten
Läst 157 gånger
Publicerad 2020-01-20 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten i natten
Poeten i natten