Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En existens

En existens inlindad i mörker
Depression inlindad i en existens

Lager av mörker omvringar mig
Mörkret lämnar ärr, dessa ärr jag gömmer

Mörkret stänger in mig
Klaustrofobin kickar in
Paniken väller över mig

Stålet vid min sida blir mer frestande
Skär igenom dessa lager av mörker
Skär igenom denna existens

Låt mig kunna se bortom detta mörker
Bortom denna existens

Låt mig se sanning

-Hpdqxho Glnwrqlxv




Fri vers (Fri form) av Poeten i natten
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-15 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten i natten
Poeten i natten