Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårregn

Jag sprang ute och det regnade,
luften var full av vår-dofter som lämnades efter regnet.

Jag tog ett stort andetag som fyllde mina lungor,
och jag kände att det var vår.

-Hpdqxho Glnwrqlxv




Fri vers (Fri form) av Poeten i natten
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-19 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten i natten
Poeten i natten