Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt som är tolkad efter låten "Torn" av artisten Lisa Ajax. Dikten handlar om brusten kärlek/relation.


Tornado

Du smular sönder mitt inre i bitar
Som en själ som går på nitar
Är jag död eller levande
Mitt inre söker något helande
För känslor är som en tornado
Som går i blindo

Endast när världen var sluten
Kunde vi vara sammansluten
Men jag kan inte hålla tillbaka något mer
Eftersom förnuftet inte ser
Att jag är en vålnad i ljuset
Och själen gråter i mörkret

För det är ett hål inom mig
Jag ville verkligen tro på dig
Men när väggen faller ner
Hoppas jag att du inser
Att mitt hjärta har blivit förstörd
Likt stenen i vattnet som sjunker oberörd




Fri vers (Modernistisk dikt) av Mrsky
Läst 849 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-08 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mrsky