Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sol, bad och gröna vågen.


Klarblå himmel

Det är klarblå himmel i luftens atmosfär
Vinden blåser i min hud och påminner var jag är
Samtidigt nalkas solstrålar på mitt ansikte
Och känsla av behag kastas rakt in som ett sikte

För du kan tro att jag är en person som är solarisk
Men huden är lika vitt som fjälltopparna, å.. så skandinavisk
Ljudvågor från vattnet skvalpar vid mitt öra på högersidan
Samtidigt som det kommer 60-tals musik på vänstersidan

När det blir för varmt tar man ett dop i poolen, det är semester
Och när solen har gått ner, äts det god mat, en typisk utlandssemester
Pengarna flyger så enkelt för dom är så lätta.
Samtidigt som miljön funderar, om dessa turister har gjort det rätta




Fri vers (Modernistisk dikt) av Mrsky
Läst 223 gånger
Publicerad 2019-05-28 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mrsky