Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galet dansar livet!

Som ett spår i tiden

Inpräntad i sten

 

Dofter väcker upp

Lyfter atmosfärsikt

 

Skiljer stoftet från logiken

Galet dansar livet in

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-03-09




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 297 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2019-03-09 10:36



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Tur vi inte kan stoppa livet.
Det går - men då är det själen som talar. Inte hjärtat.

Gillar rytmen och budskapet - glädjen som spritter till mitt i allt; livsglädjen!
2019-03-24

  Maiah VIP
Härlig energi när livet dansar in
2019-03-14

  Margit Grell
När livet tar ett omfamnande tag!
2019-03-12

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt...
2019-03-11

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbar dikt! Livsbejakande
2019-03-11

  Marita Ohlquist VIP
Härligt när lidet bjuder upp till dans!
2019-03-11

  StinaJ VIP
Livsbejakande och glädjerikt.
2019-03-10

  Sommarina VIP
Fint. Fin galendans.
2019-03-10

  lila fjäderblomman VIP
Underbar!
2019-03-10

  Maria Sundelin VIP
Utan galenskap ingen genialitet
2019-03-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så det är här
när doft bär
väl Du fick till
det där...
2019-03-09

  Blomma-Stjärna VIP
skön dikt! - tycker om!
2019-03-09

  ULJO
Härlig text
2019-03-09

    ej medlem längre
En livsbejakande vårdikt att njuta av!
2019-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin