Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söt av längtan







tillåter
jag mig

att brista


likt

agaven
för att

kunna se

öknen
blomma






Fri vers av Jörgen Jalmo
Läst 330 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-03-10 07:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Helt underbart vacker!
2019-03-17

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint...att trots allt kunna se framåt med tillförsikt...
2019-03-11

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vacker bild målar du här...ja söt längtan
2019-03-11

    ej medlem längre
och känna tequilans styrka
2019-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Jalmo
Jörgen Jalmo