Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under gullregnets behäng


Minnesbild




ett
universum
av lycka

jag viskar
dig något
du redan vet




Fri vers av Jörgen Jalmo
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-24 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Jalmo
Jörgen Jalmo