Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över fältet





ligger nu
snön vit och öm
på håll
likt florsocker
över ett bakverk
strött ur en
framtidsdröm

likt medeltida
soldater
i slarvig rättning
blickar träden ut
trots skröpliga och
komna till åren
bär de en vädjan
till dig och våren
famna även oss
när klockor ringa
vinterns slut




Bunden vers av Jörgen Jalmo
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-10 11:13



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Som ett drömlandskap breder sig snön över skog och äng, fint.
2023-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Jalmo
Jörgen Jalmo