Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två hjärtan




de ritar tyst
i nattens frost

två hjärtan

på rutan i
en fönsterpost

blev även
kärleken kysst




Bunden vers av Jörgen Jalmo
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-04 14:28



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fint om kärlek!
2023-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Jalmo
Jörgen Jalmo