Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kyssa ödmjukt

 

Mina tårar
Kysste
Dina läppar

Dina läppar
Kysste
Mina tårar

Jag var utanför mig själv
Kände inte mig på riktig
Kände inget behag eller smärta

Att möta världen utan rädsla
Att leva med ytligare mera rädsla
Att bemöta den elaka världen

Var inget lätt val för mig
Var aldrig en bra val för mig
Var ingen alternativ för mig

Och när mina tårar kysste dina läppar
Dina läppar kysste mina tårar
Våra tårar kysste våra läppar

Kom jag fram till ro
Fann jag ömheten
Fann den varma hjärta

DU!
Min älskade!
Mina eviga DU!

Tack min herre Gud för din gåva!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2019-03-11 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP