Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hos dig dröjer mig kvar

 

Dröjer mig kvar
Hos dig

Tills natten vilar i dina ögonen

Hos dig
Dröjer mig kvar

Tills drömmen smeker dina ögonen

Mig dröjer kvar
Hos dig

Tills tiden går ut

Inatt,
Våra själar enas i liv och död

Inatt,
Talar vi alla språk

Utom,
Ordet jag

Inatt,
Till evigheten förvandlas våra själar

Inatt,
Hos mig dröjer du evig kvar

Min älskade!
Jag saknar inget än dina mjuka andetaget

Lått oss kvar dröja i natten!
Låt oss dröja evig kvar i drömmen!

Vår slut resa har bara börjat
Vår tid saknar liv

Väck oss aldrig upp igen!
Ur tiden har vi tillsammans gått bort!

Ingen kommer att sakna oss!
För att vi var helt ensamma människor

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2019-03-11 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP