Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar från valborg

Jag drömmer om ett heligt regn
i ett gråtande Södertälje igen
långt borta från min bekväma säng
väntade jag på dig i ensamheten
Undrar om du drömmer om mig
när livet känns som verklighet
Saknaden av pulsen som slår i dig
låt mig vara en del av din kärlek
*
För dig kan jag flytta på alla berg
måla om himlen i en annan färg
För utan dig skulle jag blekna bort
utan dig skulle jag blekna bort
*
Doften från en brand i valborg
Vinden ville dra i ditt röda hår
För stunden känner jag ingen sorg
Älskling kan inte vi flyga härifrån
Kan känna ruset växa i blodet
Ingenting kan slita oss isär
Du är en drog för sig här på jorden
Och jag som hatar att vara kär
*
Vi är inte perfektion på något sätt
Därför känns allt så jävla rätt
Vi är inte perfektion på något sätt
Därför är du för mig helt perfekt
*
För dig kan jag flytta på alla berg
måla om himlen i en annan färg
För utan dig skulle jag blekna bort
utan dig skulle jag blekna bort




Bunden vers (Rim) av Luna Di Corvo
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-11 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luna Di Corvo
Luna Di Corvo