Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lovar.

Slår upp min dator.
Jag tar handen över ansiktet då jag bländas av skärmen.
Klickar mig fram över sidorna.
Klickar i saker i min varukorg.
Klickar och klickar tills det är klart.

Efter tre dagar hämtar jag paketen, förväntansfull.
Känner glädjen i kroppen.
River upp plagg efter plagg.
Provar de medan jag tittar mig i spegeln.

Lovar mig själv att bli smalare, då kan jag använda tröjan.
Lovar mig själv att gå ner i vikt, då kan jag använda byxorna.
Lovar mig själv.

Stoppar ner plaggen i påsen som står utanför garderoben.
Bredvid de andra påsarna med de andra orörda plaggen.

Tar sedan på mig min förstora tröja och mina byxor med hål i.

Lovar mig själv att äta ännu mindre imorgon.
Lovar mig själv att träna tre gånger imorgon.

Jag lovar.




Fri vers av HHannaS VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-12 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HHannaS
HHannaS VIP